Tarinat ovat tärkeitä ja mielenkiintoisia.Tästä lähtee etenemään yksi tarina; vähän niinkuin keskeltä tarinaa. Se on alkanut jo lähes 42-vuotta sitten. Tarinaan tuli mutka tai ehkä tienristeys, josta jatkettiin toiseen suuntaan kuin mihin oli aiemmin kuljettu ja sen innoittamana haluan jakaa tätä tarinaa teillekin.

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Eka joulu

Tämä oli meidän perheen ensimmäinen joulu tässä "uudessa"kodissa.


 Olen aina ollut joulu ihminen ja siksi ehkä sain kipinän aloittaa tämän blogin jouluna. Oli lomaa = aikaa. Ja joulukodista otetut kuvat suorastaan vaativat päästä koristamaan muutakin kun kännykän galleriaa.

Kotina tämä on meille ehtinyt olla jo yli puoli vuotta. Kesäkuun alussa muutimme huiman reilun kolmensadan kilometrin matkan Etelä-Suomesta tänne Pohjois-Savoon. Olen aina ollut jotenkin kallellaan ekologisempaan ja vähempään elämäntapaan ja sitä lähdin täältä etsimään. Jotta elämiseni kuormittaisi luontoa vähemmän ja olisin enemmän sopusoinnussa sen kanssa. Siltä saaden, mutta myös sille jotain takaisin antaen. Olen matkalla sinne, ekan askeleen päässä lähtöruudusta. Kaikki ei ole lähtenyt etenemään kuin Strömsössä, mutta etenemään kuitenkin. Välillä on lapioitu, välillä huudettu naama räässä ja on mukaan mahtunut niitä sydämen pakahduttavia onnen hetkiäkin.


Elämää E:llä ei pelkkää odottelua vaan hyppäämistä.

Mukana tässä "ihmiskokeessa"minulla on perheemme isä, yksi lähes aikuinen, teini, pikkuveli ja kaksi the ihmisenparasystävä snautseria.


Näistä mitään yhteiskuvaa ole koskaan saanut otettua; sen verran eläväisiä ovat. Mutta tuon ylemmän kun vaan kuvittelee kahdesti (ovat ihan samannäköisiä häntää lukuunottamatta, mutta ei tässä häntää näykään.Toisella suora, toisella kippura)


Tämä blogi on hautunut päässäni jo kauan. Nytkin aika haparoiden tätä aloittelen (yksi melkein romuttunut läppäri), toivottavasti tämä löytää paikkansa sekä minun että lukijoiden päässä.Olen ihaillen lukenut tosi monia blogeja, joista olen saanut paljon inspiraatiota itselleni. Kiitos niistä.


Let's see where the road takes us and how this will continue.....

Terkuin maippi



4 kommenttia:

  1. Ihana! Paljon onnea teille ja kaikkea hyvää Uudelle Vuodelle 2015!
    Lämpimin terveisin Tarja ja Jouni

    VastaaPoista
  2. Hieno lopetus tälle 2014 vuodelle!! Onnea Maippimaan blogin johdosta ja suotuisia tuulia vuodelle 2015!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tämäkin yhden unelman toteutusta. Kiitos ja hyvää boogia sinullekin uuteen vuoteen.

      Poista